views
Nagranie, które obiegło świat dowodzi, że makaron z zupki po dwóch godzinach ledwo zaczął się trawić! A naturalny makaron? Żołądek poradził sobie z nim bez żadnego problemu. j Dołączone do zupek utwardzane tłuszcze zawierają... tłuszcze trans. Mogą powodować tycie, uszkadzać mózg, a nawet powodować raka! To samo powoduje zawarty w zupkach nadmiar soli! Generuje też trądzik oraz problemy z sercem i ciśnieniem.
Przekonała się o tym 18-latka, która od dziecka jadła tylko "nudle". Efekt? Lekarze mówią o organizmie 80-latki i zmniejszonym IQ. To i tak dobrze... Taka ilość zupek może upośledzić wzrok. Zawarty w nich glutaminian powoduje też uczulenia, astmę i depresję.
Chcesz dalej jeść zupki? Jeśli nie przeszkadzają ci otyłość, choroby serca, udar, zawał, rozstrój żołądka, depresja i wiele innych, śmiało!
Komentarze
0 comment